Привет на всички, тази година съм се зарекъл да си закупя алфа. От много то проучвания и гледане на какви ли не автомобили стигнах до извода, че колата за мен ще е 147 фейслифт JTD. Обаче никъде във форума не намерих информация относно няколко неща които ме интересуват. Аз съм почти 190см висок и искам хората които седят отзад да имат място за краката си и искам да знам имали проблем с пространството отзад? Другото нещо което също ме чопли е JTD то капризно ли е от към гориво, защото реално няма да го карам с най-добрата нафта която е има на колонките, а няма да търпя ако колата започне да протестира че нафтата не и харесва.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса преди да закупя 147
Collapse
X
-
Ми място отзад .... абе има някакво .. но със сигурност на този зад теб няма да му е удобно ... за нафтата.. ако мислиш да сипваш нафта от тези бензиностанции дето зареждат тировете или т.н .. по добре недей ..Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
-
Mястото си е същото като и преди фейслифта...
Та ако искаш (гледам си от Монтана) ела седни в мойта, пробвай, гледай и питай какво те интересува. Все си мисля, че на живо по-добри впечатления ще добиеш отколкото от форума.Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщениеMястото си е същото като и преди фейслифта...
Та ако искаш (гледам си от Монтана) ела седни в мойта, пробвай, гледай и питай какво те интересува. Все си мисля, че на живо по-добри впечатления ще добиеш отколкото от форума.
За мястото отзад споделям впечатления от първо лице , единствено число , тоест азимам такава кола и знам че ако някой седне отпред и си нагласи седалката да му е удобно с моята височина ( 185) отзад зад него няма място ... или трябва да си се разкрачил като ..... или някоя мацка трябва да седи
да не говорим че и в моята е същото ....
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщениеMястото си е същото като и преди фейслифта...
Та ако искаш (гледам си от Монтана) ела седни в мойта, пробвай, гледай и питай какво те интересува. Все си мисля, че на живо по-добри впечатления ще добиеш отколкото от форума.SPL AUDIO TEAM MOHTAHA
Comment
-
Първоначално публикувано от yolimtx Покажи съобщениеПривет на всички, тази година съм се зарекъл да си закупя алфа. От много то проучвания и гледане на какви ли не автомобили стигнах до извода, че колата за мен ще е 147 фейслифт JTD. Обаче никъде във форума не намерих информация относно няколко неща които ме интересуват. Аз съм почти 190см висок и искам хората които седят отзад да имат място за краката си и искам да знам имали проблем с пространството отзад? Другото нещо което също ме чопли е JTD то капризно ли е от към гориво, защото реално няма да го карам с най-добрата нафта която е има на колонките, а няма да търпя ако колата започне да протестира че нафтата не и харесва.
Какво значи капризна ли е от към гориво?Ако мислиш да я караш с нафта дето баща ти кара трактора на село и на голфф да я сипваш, и той не след дълго ще влезе в бокса.И няма най-добра нафта на колонките в бг.На всички бензиностанции е на лук ойл.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеИ няма най-добра нафта на колонките в бг.На всички бензиностанции е на лук ойл.
Sent from my XT1032 using TapatalkSport Wagon 2.0TS|LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщениеТаз информация откъде идва?
Sent from my XT1032 using TapatalkHennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщениеТаз информация откъде идва?
Sent from my XT1032 using Tapatalk
От сигурен източникSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеОт сигурен източникAlfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Я се разходете до терминала на Лукойл в Илиянци и вижте надписите на петролните фирми по бензиновозите, наредени на опашка да зареждат. Едно 90 процента се зарежда от там.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
Comment