Известие

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса преди да закупя 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няколко въпроса преди да закупя 147

Привет на всички, тази година съм се зарекъл да си закупя алфа. От много то проучвания и гледане на какви ли не автомобили стигнах до извода, че колата за мен ще е 147 фейслифт JTD. Обаче никъде във форума не намерих информация относно няколко неща които ме интересуват. Аз съм почти 190см висок и искам хората които седят отзад да имат място за краката си и искам да знам имали проблем с пространството отзад? Другото нещо което също ме чопли е JTD то капризно ли е от към гориво, защото реално няма да го карам с най-добрата нафта която е има на колонките, а няма да търпя ако колата започне да протестира че нафтата не и харесва.
    SPL AUDIO TEAM MOHTAHA

Ми място отзад .... абе има някакво .. но със сигурност на този зад теб няма да му е удобно ... за нафтата.. ако мислиш да сипваш нафта от тези бензиностанции дето зареждат тировете или т.н .. по добре недей ..
    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Mястото си е същото като и преди фейслифта...
      Та ако искаш (гледам си от Монтана) ела седни в мойта, пробвай, гледай и питай какво те интересува. Все си мисля, че на живо по-добри впечатления ще добиеш отколкото от форума.
      Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
      Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
        Та ако искаш (гледам си от Монтана) ела седни в мойта, пробвай, гледай и питай какво те интересува. Все си мисля, че на живо по-добри впечатления ще добиеш отколкото от форума.

За мястото отзад споделям впечатления от първо лице , единствено число , тоест аз имам такава кола и знам че ако някой седне отпред и си нагласи седалката да му е удобно с моята височина ( 185) отзад зад него няма място ... или трябва да си се разкрачил като ..... или някоя мацка трябва да седи да не говорим че и в моята е същото ....
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Аз съм 180 и пак си е тясно зад мен...
          Нали затова казвам да дойде и да види на живо.
          От един град сме все пак.
          Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.

Comment

Първоначално публикувано от Ilko Ivanov Покажи съобщение
            Когато ти е удобно може да направим среща винаги. Като прочетох колите в подписа се сетих за кого става на въпрос, но не сме се засичали да те попитам. Аз съм "тройкар" така че ако проявяваш желание може да се видим по всяко време.
            SPL AUDIO TEAM MOHTAHA

Comment

0878583031 - това ми е тел.
              И утре ако искаш звънни. Или който ден ти е удобно през седмицата.

Comment

Първоначално публикувано от yolimtx Покажи съобщение
                Привет на всички, тази година съм се зарекъл да си закупя алфа. От много то проучвания и гледане на какви ли не автомобили стигнах до извода, че колата за мен ще е 147 фейслифт JTD. Обаче никъде във форума не намерих информация относно няколко неща които ме интересуват. Аз съм почти 190см висок и искам хората които седят отзад да имат място за краката си и искам да знам имали проблем с пространството отзад? Другото нещо което също ме чопли е JTD то капризно ли е от към гориво, защото реално няма да го карам с най-добрата нафта която е има на колонките, а няма да търпя ако колата започне да протестира че нафтата не и харесва.

Какво значи капризна ли е от към гориво?Ако мислиш да я караш с нафта дето баща ти кара трактора на село и на голфф да я сипваш, и той не след дълго ще влезе в бокса.И няма най-добра нафта на колонките в бг.На всички бензиностанции е на лук ойл.
                SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                  И няма най-добра нафта на колонките в бг.На всички бензиностанции е на лук ойл.
                  Таз информация откъде идва?

Sent from my XT1032 using Tapatalk
                  Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение

Сигурно с Вальо Златев заедно си пият кафето...
                    Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                    Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                    Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                    Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение

От сигурен източник

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                        От сигурен източник
                        Не бъди толкова сигурен. 90%от горивата са от лукойл, има малка част която се внася. Ромпетрол примерно - горивата са им внос от Румъния
                        Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                        ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                        ex Alfa 156 1,9 JTD
                        ex Alfa 75 1,8

Comment

не са от Румъния , собствениците са от Румъния , петрола идва откъдето падне, внасят и с петроловози от арабите
                          Калчев им продаде фирмата приживе
                          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                          Peugeout 2.2 HDI 133+++
                          Alfa 159 +++ next

Comment

Я се разходете до терминала на Лукойл в Илиянци и вижте надписите на петролните фирми по бензиновозите, наредени на опашка да зареждат. Едно 90 процента се зарежда от там.
                            Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                            Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                            Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                            Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Нафтата в бг е боклук та дрънка.На А3-ката кат зареда в Германия или Холандия със 140км/ч ми даваше 5,5л. на 100.В бг 6,2 на 100.И колата ми изгуби около 20-тина кончета.......

Comment

Working...
                              X